GENCİN ULAŞIMI ÜCRETSİZ OLSUN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

GENCİN ULAŞIMI ÜCRETSİZ OLSUN!

Biz genciz, Türkiye’nin bizden beklentisi sıramız geldiğinde geleceğe sahip çıkmak, yarına değer katmak ve koşulları geliştirmek. Bu önemli göreve layık olmak ve gerçekleştirebilmenin ilk basamağı kendimizi geliştirmek. Gelişmek için emek, zaman ve para harcamak gerekiyor. Gelirimiz kısıtlı ve çok azımız okurken çalışma olanağı buluyor. Birçoğumuz ekonomik olarak ailelerimize ve burslara bağımlı. Okulumuza gidebilmek için sınırlı kaynağımızın önemli bir kısmını ulaşıma harcamak zorundayız.

Halbuki milyonlarca gencin bulunduğu İstanbul'da, bin bir farklı sosyal ve kültürel faaliyet var. Bir üniversite öğrencisi aylık öğrenci kartına 85 TL vermek zorunda kalmazsa, her ay 2-4 tiyatro oyunu izleyebilir, 4-10 kitap satın alabilir ya da 2 konsere gidebilir. Hatta, bu tutarı 3 ay boyunca biriktirip ülkemizin zenginliklerini yerinde tanıyabilir.

Biz gençler, toplu ulaşımın ücretsiz sağlanması gereken bir kamu hizmeti olduğunu ve bunun her gencin hakkı olduğunu savunuyoruz.

Gencin ulaşımı ücretsiz olsun, bu bütçeyi kendimize geliştirmeye harcayalım ve daha yetkin bireyler olarak yarınımıza daha çok değer katabilelim. Bize destek ver, hepimizin geleceğine katkın olsun.

Çünkü olursa birlikte olur!

Bugün Yetersiz imzanı bekliyor!

Yetersiz Bakiye bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yetersiz Bakiye İnisiyatifi: GENCİN ULAŞIMI ÜCRETSİZ OLSUN!». Yetersiz ve imza atan diğer 798 kişiye katıl.