Yerli Otomobilden Önce Yerli İşletim Sistemi !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Birçok kez duyuyor veyahut denk geliyoruz "Yerli Otomobil !, Yerli Otomobil !". Yerli otomobilden önce o otomobilin içinde kullanılan teknolojilerin yazılımsal olarak çekirdekte yerli olması gerek, aksi halde yerli otomobilde yerli olmayacaktır. Çağ teknoloji çağıdır ve bu zamanda en büyük yatırımın, yerli bir yazılım dili yada işletim sistemine yatırılması gerekirken  sürekli olarak başka sektörlere büyük yatırımlar akmaktadır. Türkiye'nin ve tüm Dünya insanlarının artık yeni bir işletim sistemine ve yeni esnek bir/birçok yazılım diline ihtiyacı vardır. Çünkü; gittikçe küreselleşen dünyada biz insanlar sürekli birbirimizi standartlaştırmaya çalışıyoruz ve buda tek düze bir yaşamı kabullenmek anlamına geliyor, sonucunda ise yaratıcılık ve özgünlük kayboluyor. İnsan ırkını bir adım ileride götürecek bu teknolojik yenileşme hareketine sende katıl ve insanlara yeni bir renk, enerji ve coşku verelim, verelim ki ülkemizin bu yükselişinede büyük bir katkı ve istihdam sağlayabilsin. YERLİ OTOMOBİL DEĞİL ! YERLİ İŞLETİM SİSTEMİ İSTİYORUZ !

Bugün Girişimci Gençler imzanı bekliyor!

Girişimci Gençler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yerli Otomobilden Önce Yerli İşletim Sistemi !». Girişimci Gençler ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.