Yere çöp atmadığınız her gün hayat daha da güzelleşecek!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Etrafınıza bakıyor musunuz? Yerlerdeki özellikle mendil, içecek şişeleri ve alışveriş poşeti atıklarını görmüyor musunuz? Yolda araç sürerken yarım saatlik mesafede önünüzdeki aracın camından dışarıya sigara kutusu, mendil atılmıyor mu? Yolda aracınızın camına poşet uçuşup yapışmıyor mu, yürürken ayağınıza dolanmıyor mu? Orman dağ yollarında dahi yol kenarlarında ve dere yataklarında pet şişe ve poşetler görmüyor musunuz?

Görüyorsanız bunu yapanları lütfen uyaralım!

Temizlik imandan gelir! Günahtır! Gelecekte yaşayacakların temiz bir yaşam hakkını elinden alıyoruz!

Plastik Şişe: 450 yıl
Plastik Torba: 1000 yıl
Sigara Çöpü: 1-5 yıl
Alüminyum Kutu (Kola, Fanta Kutuları): 200-300 yıllık izler bırakıyoruz

Çevre Bakanlığının farkındalık yaratmasını, kamu spotları ile herkesin algısının yükseltilmesini ve gerekirse cezai yaptırımlar ile bu konuya çözüm getirmesine, geri dönüşüme önem verilmesine ve bu yönde çalışmalar yapılmasına niyet ediyorum.

Sizler de bu durumdan rahatsızsanız haydi bir farkındalık oluşturalım

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yere çöp atmadığınız her gün hayat daha da güzelleşecek!». Emine ve imza atan diğer 666 kişiye katıl.