YENİKAPI - KARABİGA İDO FERİBOT SEFERLERİ TALEBİ...!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
ido ve tarafına MEVLÜT KAYA bu kampanyayı başlattı
ÇANAKKALE BİGA - KARABİGA - ÇAN - YENİCE - MERKEZ- LAPSEKİ - ÇARDAK - GÖNEN İLÇELERİNE ULAŞIM HER DAİM İSTANBUL'DAN ULAŞIM AÇISINDAN PROBLEM OLMUŞTUR. TİCARETİN VE TURİZMİN ÖNDE GELEN BU İLÇELERİNE İDO İLE ULAŞIM TALEP EDİYORUZ.

AVŞA ADASINA KADAR GELEN İDO FERİBOT SEFERLERİNİN KARABİGAYA KADAR DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ.

BEN 8 YILDIR BİGADA TİCARETLE ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRİ İLE UĞRAŞAN BİR VATANDAŞIM. BU BÖLGELERE SON YILLARDA ARTAN CİDDİ ORANDA İSTANBUL YATIRIMCISI GELMEKTE. EN BÜYÜK PROBLEM ULAŞIM PROBLEMİ. BÖYLESİNE TİCARİ VE TURİSTİK BİR KENTE BU İMKANLAR VARKEN ÖZELLİKLE KARABİGA'DA LİMAN VARKEN NEDEN SEFER DÜZENLENMİYOR? BİGAYA 20KM MESAFEDE OLAN BU ŞİRİN SAHİL KASABASININ NÜFUSU 7-8000 KİŞİ BİGADA İSE 55.000 KİŞİ YAŞIYOR. ÖZELLİKLE YAZ DÖNMELERİNDE BÖLGEYE %80 İ İSTANBUL PLAKALI ARAÇLAR YAZLIKLARINI GELMEKTE. HİÇ DEĞİLSE YAZ AYLARINDA HAFTADA 1-2 SEFER YAPILIR İSE ÇOK CİDDİ ANLAMDA İNSANLAR FERAHA ERECEKTİR. BUNUN İÇİN İDO YETKİLİLERİNİN BİGA VE KARABİGA BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞMESİ BU KONUYA OLAN İNANÇLARININ ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.