YENİ BİR DEVLET KURULUYOR DİYEN AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan hakkında suç duyurusu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya ve yerine bir başka devlet kurma hayallerini taşıyan kişilere söylenecek çok söz var ama şu kesin olarak bilinmelidir: Türkiye Cumhuriyetinin yıkıp, bir başka devlet kurmak isteyenler bunun asla gerçekleşmeyeceğini bilmeleri gibi, buna teşebbüs edenlerin bu hareketlerinin faturalarını inanılmaz ağır ödeyeceklerini bilmelerinin isteriz.

Türkiye Cumhuriyeti kurulurken verilen şehit sayısı ve onların hakları kadar ödenemeyecek bir bedeldir.

Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır' diyen AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan hakkında Cumhuriyet başsavcılarına suç duyurusunda bulunuyoruz.

Anayasamızla belirlenmiş Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak ve yerine bir başka devlet kurma amaç ve çabalarından dolayı işlemiş olduğu bu suçtan dolayı Cumhuriyet savcılarımıza suç duyurusun da bulunuyor gereğinin yapılmasını arz ve talep ediyoruz.

Necati Tuysuzoğlu

Bugün necati imzanı bekliyor!

necati Tüysüzoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YENİ BİR DEVLET KURULUYOR DİYEN AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan hakkında suç duyurusu». necati ve imza atan diğer 171 kişiye katıl.