Yeni Akit gazetesi özür dilesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

"Yeni Akit" gazetesinin haber müdürü, Sn. Murat Alan'ın , referandum sonucunun belirlenmesi sonrası yayınlamış olduğu "vefat" konulu paylaşımı ; nefret söylemi oluşturan, vatandaşı eski -yeni, evet -hayır gibi unsurlarla ayrışmaya davet eden, Türkiye Cumhuriyeti devletinin teamüllerini, siyasi geçmişini, kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü hiçe sayan ve Anıtkabir'de bir cenaze namazı kılınacağını belirterek , referandumu vatandaşın nezdinde de bir eski-yeni hesaplaşması olarak polarizasyona dönüştüren özellikler barındırmaktadır. Referandum için kullandığı oy hangi yönde olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayan her vatandaşın kucaklandığı bir ortamın varlığı bu gibi paylaşımlarla olumsuz etkilenecektir. İlgili paylaşımın geri alınmasını talep etmeliyiz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yeni Akit gazetesi adına Murat Alan paylaşımını geri alsın ve özür dilesin». N ve imza atan diğer 1.010 kişiye katıl.