Yemek kartlarımızı marketlerde, gıda alışverişinde kullanmaya devam edelim!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İlgililerin dikkatine!

Yemek kartları yani şirketlerin çalışanlarına sağladığı yemek yardımları çalışanlar tarafından market alışverişlerinde kullanılıyor ve yemekler evlerden götürülerek en azından ev ekonomisine katkı sağlanmaya çalışılıyor. Yemek kartları dışarıda yemek yemek için zaten yetmiyor hatta maaştan da kullanmak zorunda kalınıyor. Bu sebeple çalışanlar başta da belirttiğimiz gibi, marketlerde gıda alışverişlerinde bu kartları kullanıyorlar ve yemek hazırlayıp evlerinden götürüyorlar ki en azından yetsin ve bir de ceplerinden fark ödemesinler.

Bu düzenleme ile gayet halleri vakitleri yerinde olan yemek kartı şirketleri veya ilgili sektörler yerine gene vatandaşınızı yani kendilerini temsil etmeniz için size oy vermiş olan milletinizi zor durumda bırakacaksınız. Kartların kullanımını kısıtlamak yerine o şirketlerin komisyon oranlarına bir kısıtlama getirseniz, şirketlerin vergiden düşmek için bu kartı kullanma sebeplerine odaklansanız ve en azından marketlerde gıda alışverişinde kullanılmaya devam edilse daha mantıklı ve millet meclisinin görevi olduğu şekilde milleti korumaya yönelik olmaz mı acaba?

Kararlarınızı alırken en önce milleti düşünmek ve ona göre düzenlemeler yapmak için oradasınız, lütfen bunu unutmayın! Vatandaşınızın ekmeği ile oynamak yerine bu durumu kullanan şirketleri denetleyin ve milletinizin yanında olun!

Teşekkürler...

Bugün Dilek imzanı bekliyor!

Dilek Gürel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yemek kartlarımızı marketlerde, gıda alışverişinde kullanmaya devam edelim!». Dilek ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.