0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sabah akşam çalışıp ekmeğinin peşinde olsan sayısız insandan biriyim. Çalıştığım iş yerinden yemek kartı alıyorum ve her ay marketten alışverişimi yapıyorum. Neden mi? Çünkü bizler yemek kartından geçimini sağlamak gibi derdi olmayan insanlar gibi değiliz. Onun yerine evimizin mutfak masrafını bir nebze olsun azaltabilmek için yemek kartından alışveriş yapıp evden her gün elimizde sırtımızda yemeğimizi taşıyoruz. Neden böyle bir zahmete girdiğimizi düşünmek bir yana bu imkanımızın da olmaması için çaba içindesiniz.

Benim gibi kaç kişinin yaşam şartlarının iyileştirileceği yerde bir de geçimini zar zor sağlayan vatandaşlarınız için daha ne kadar mağdur edilebilirler diye düzenleme yapılmak isteniyor. Bunun için yapılan açıklamalar bizlerin mağduriyeti adına hiç bir şekilde gerekçe olamaz. Ne uğruna böyle bir düzenleme yapılacak bilmiyorum ama yine kesinlikle vatandaşlarınız adına bir düzenleme olmayacak. Madem düzenleme yapılacak marketten alışveriş yapacak yemek kartı müşterileri sadece gıda maddeleri alabilsin. Marketten alınanlar gıda değil mi? Sonuç olarak oradan aldığım gıdayı yemek olarak getirip yiyoruz Ayrıca bizler neden her gün dışarıdan yemek yemeğe zorlanıyoruz?

Alınan komisyonlar fazlaysa onları düzeltin süreler uzunsa o süreleri kısaltın böyle olursa restoran sahipleri de bizler de mağdur olmayız. Bizler zaten var olan hayat şartlarında aldığımız maaşlarla rahatça geçiniyor olsaydık her gün keyfimize bakar istediğimizi yerdik. Bunun yerine çalmadan çırpmadan geçinmeye çalışan vatandaşlarınızı mağdur etmemek adına olumlu bir şeyler yapın lütfen.

Bugün mihrican imzanı bekliyor!

mihrican Baran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yemek Kartından Geçimini Sağlayacak Kadar Zor Durumda Olanları Mağdur Etmekten Vazgeçin». mihrican ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.