YEMEK ÇEKLERİNİ NEREDE KULLANACAĞIM BENİM TASARRUFUMDA .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Yemek çeklerinin restoranlar haricinde kullanılamayacak olmasına dair düzenlemeyi protesto ediyoruz!

Yemek çekleri, zaten kıt kanaat geçinmekte olan çalışanlara bir nebze de olsa rahat nefes aldıran önemli bir gelir kalemidir. Yemek çeki kullanan çalışanlar olarak biz bu önemli geliri zorunda kalmadıkça fahiş fiyata yemek satan işletmelerde kullanmak istemiyoruz. Onca hayat pahalılığı varken, evimizin ihtiyaçları dağlar kadarken bu yemek çeklerini pahalı restoranlarda har vurup harman savurmak İstemiyoruz.  Bu hakkımızın da elimizden alınmasını istemiyoruz.

Ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesinde bu çeklerinin kullanılacağı restoranlar ya kısıtlı sayıda yada bulunmamaktadır.

Yemek çeki kullanan yüz binlerce kişi olarak bu düzenlemeyi kabul etmiyoruz ve yukarıdaki önerimizi dikkate alınmasını rica ediyoruz.

Maliyetler konusun da ise bu konuda tarafımızca çözüm ; Kartların ortak pos cihazlarında kullanılması , işletmelerden daha az komisyon alınması ( Yemek Kartı Şirketleri tarafından ) , Kartları ve çekleri kullanan şirketlere ilave indirimler sağlanmaması sizlerin maliyetlerinizi önemli oranda düşürür .

Bugün Mümessil Dayanışma Derneği - imzanı bekliyor!

Mümessil Dayanışma Derneği - MÜDAD bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YEMEK ÇEKLERİNİ NEREDE KULLANACAĞIM BENİM TASARRUFUMDA .». Mümessil Dayanışma Derneği - ve imza atan diğer 494 kişiye katıl.