Yemek çeklerime dokunma!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yemek çeklerinin restoranlar haricinde kullanılamayacak olmasına dair düzenlemeyi protesto ediyoruz!

Yemek çekleri, zaten kıt kanaat geçinmekte olan çalışanlara bir nebze de olsa rahat nefes aldıran önemli bir gelir kalemidir. Yemek çeki kullanan çalışanlar olarak biz bu önemli geliri zorunda kalmadıkça fahiş fiyata yemek satan işletmelerde kullanmak istemiyoruz. Onca hayat pahalılığı varken, evimizin ihtiyaçları dağlar kadarken bu yemek çeklerini pahalı restoranlarda har vurup harman savurmak İstemiyoruz.  Bu hakkımızın da elimizden alınmasını istemiyoruz.

Ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesinde bu çeklerinin kullanılacağı restoranlar ya kısıtlı sayıda yada bulunmamaktadır.

Yemek çeki kullanan yüzbinlerce kişi olarak bu düzenlemeyi kabul etmiyoruz ve yukarıdaki önerimizi dikkate alınmasını rica ediyoruz.

Bugün Mümessil Dayanışma Derneği imzanı bekliyor!

Mümessil Dayanışma Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yemek çeklerime dokunma!!!». Mümessil Dayanışma Derneği ve imza atan diğer 90 kişiye katıl.