0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sevgili Arkadaşlar,
Kendini sağlık Alanına adamış, biz sağlik meslek lisesi ögrencileri olarak 2014'de baslayan yeni bölümlerin (Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği) ilk mezunlari olacak olmanin mutlulugu içerisindeyiz.Fakat lisans bölümlerimiz için ek puanın olmadığını görmekteyiz. Lisans okuma konusunda bir anadolu lisesi ile ayni şartlarda olmaktan açıkcası endişeliyiz .Kabul edelim ki bizle bir anadolu lisesi arasinda kültür dersleri acisindan fark gözle görülür sekilde bulunmaktayken bizim alanimizda bizi diğer anadolu liseleri seviyesine getirebilecek ek puanin olmayışı ile, dahada zor duruma düştüğümüzü düşünmekteyiz. AYT de sorumlu oldugumuz müfredati ( 11. ve 12.ci sinif ) düşünürsek özel ders, dersane, etüt merkezi vb. maddi sıkıntılardan dolayı bu açığı birçoğumuz kapatamadan bir anadolu lisesi ile ayni alan icin rekabete girmemizin oldukca zor olduğunu düşünmekteyiz . Bizimle ilgili lisans bölümlerine ( Hemşirelik ,ebelik vb. SAY puanı ile alınan ) ek puanin gelmesini istiyoruz tıpkı Anadolu Öğretmen Liselerine tanınan ek puan hakkında olduğu gibi. Gereğinin yapilmasi konusunda ise sizden yardim talep ediyoruz.

Bugün Kemalettin imzanı bekliyor!

Kemalettin Berber bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yekta Saraç: Sağlık Hizmetleri Alanı Ortaöğretim Öğrencilerine Lisans Bölümleri İçin Ek Puan İstiyoruz!». Kemalettin ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.