Necmettin Erbakan Üniversitesine Hibrit Eğitim Sağlayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yekta Saraç ve tarafına Serap Yılmaz bu kampanyayı başlattı

Ülkemizde çoğu üniversite hibrit eğitim kararı almış durumda. Bu oran %75 ten fazla durumda. Online eğitimin öğrencilere hiç bir faydası olmadığını düşünüyorum. Üniversite öğrencilerinin uygulama yaparak, deneyimleyerek, görerek eğitim alması gerekmektedir. Online eğitim bu durumların hepsini elimizden almakta ve öğrenmemizi sıfıra indirgemektedir. Bu yüzden Konya da bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi için de alınan online eğitim kararının değişmesini, hibrit eğitime dönmesini istiyoruz.

Ayrıca bu dönem içerisinde, kalabileceğimiz tek yerimiz olan Kyk yurtlarımızın açılmasını ve ihtiyacı olan öğrencilerin, Kyk yurtlarında barınmasını talep ediyoruz. Kyk yurtlarımızdan başka kalacak yerimiz yok, kurslarımıza dersanelerimize devam etmemiz için Kyk yurtlarının açılmasinı ve öğrencilerini kabul etmesini istiyoruz.

NEÜ için hibrit eğitim kararı çıkmalı, online eğitim kararı iptal edilmelidir. Eğitimimiz için imza atarak lütfen bize destek olur musun :))

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.