Doğrulanmış başarı

Pedagojik Formasyon kontenjanı 75 bine çıksın

Bu kampanya 1.550 destekçi ile değişim yarattı!

İlkokula başlayan bir çocuk öğretmenine özenip öğretmen olmak ister. Öğretmeni özlük formunu doldururken öğrenciye, "Hangi mesleği yapmak istiyorsun?" deyince pekçok öğrenci "öğretmen olmak istiyorum." der. Lisede çeşitli bilim dallarında eğitim görüp kendimizi bir bilim dalına ait hissederiz.  Bizler de ilkokul sıralarından beri hayalini kurduğumuz ve kutsal bir meslek olarak bilinen, çevrede saygınlığı olan, genç nesiller, öğretmenlerler vd. saygı duyulan meslek erbabını yetiştirmekle mükellefiz. "Gençleri boşuna bekletmemek gerekir." cümlesi işsiz bırakmakla aynı şeydir. Bu konu benim ve benim gibi tüm arkadaşlarımın ortak kederidir.

ÖSS/YGS/LYS vs. testlerden sonra üniversite hayatını tamamlamış bireyler olarak okuduğumuz mesleği yapmak bizim en tabii hakkımızdır. Bu imkanı sağlayacak olan da Türkiye Cumhuriyeti devletidir.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Altınova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yekta Saraç: Formasyon sayısı 75 bine çıksın». Mehmet ve imza atan diğer 1.549 kişiye katıl.