Üniversite Sınavı Eski Haline Dönsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Lisede dersteki başarısına göre alan seçmiş ve hiç matematik bilmeyen bir sözel öğrencisi ve dil öğrencisi sınava aylar kala nasıl matematik öğrenebilir?Kendi okuduğu alanda iyi olan bir öğrenci yeni sınav sistemi nedeniyle kazanabileceği okulu veya bölümü kazanamayacak.

Moral bozukluğuyla bir süre derslerine çalışamayacak.Herkes iyi olduğu dersin sınavına giriyor.Bütün oturumlara giren öğrencinin diğerlerinden bir beklentisi yok.Çoğu ilk oturuma sınava alışmak için giriyor.Son uygulanan sistemin şimdiye kadar lise hayatını etkilediği hiçbir zaman görülmedi.Öğrenciler son yıllarını sınava hazırlanarak geçiriyorlar. Yapılan sınavlardan sadece çalışmayan öğrenciler şikayetçi oluyor.4 yılını çalışarak geçirenler "lise hayatını olumsuz etkileyen"sınavı başarıyla geçip çok iyi üniversitelere yerleşiyorlar.

Yeni sınav sistemi başarılı öğrencileri olumsuz etkiliyor.

Bugün Aslı imzanı bekliyor!

Aslı Tayız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yekta Saraç: Üniversite Sınavı Eski Haline Dönsün». Aslı ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.