Yedek Subaylar 2017 muvazzaf subaylıkta KPSS şartı kalksın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

15 temmuz ihanet kalkışmasın üzerinden bir sene geçmiş, ordumuzun içine peyderpey yerleşen ihanet çetesinin sinsi uşakları yavaş yavaş bu kutsal uniformanın gölgesınden birer birer hak ettikleri cezayı bulmuş ordumuz adeta bu ihanet çetesinden ayiklanmıştır bu süreç içinde bizler ordumuz ve milletimizin yetiştirdiği askerlik hizmetini Yedek subay olarak yapan vatansever evlatları ordumuza ve milletimize karşı vefa borcunu ödemek milletimize ordu millet anlayışı içinde tertemiz bir sekilde hizmet etmek için en önde gönüllülerdir.

Bizler yedek subaylar Sehid kubilaydan bu yana bu kutsal üniformayı şeref ile taşımış bulunmaktayız .   Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere milli savunma bakanımız ve sıralı amirlerimizin de insiyafiti doğrultusunda 2017 muvazzaf subay alımında Yedek Subay olarak askerlik yapmış ve yapıyor olanlar için KPSS şartının kalkmasını saygılarımızla  Arz Ederiz .

Yedek Subaylar.

Bugün Hayri imzanı bekliyor!

Hayri TAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yedek Subaylara 2017 muvazzaf subay alımında KPSS şartı kalksın .». Hayri ve imza atan diğer 607 kişiye katıl.