Uyuşturucu Bağımlıları İçin Kamp

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yeşilay ve tarafına Rumeysa Betül Aksoy bu kampanyayı başlattı

Yalnızca 2017 yılında uyuşturucu yüzünden 941 genç hayatını kaybetti. Üstelik 3'ü 14 yaşındaydı. Önlerinde yaşayacak uzun bir ömürleri vardı, kurdukları hayalleri vardı. Aileleri vardı. Fakat gencecik yaşta hayatları söndü. Daha fazla gencin hayatının erkenden yitmesini engellemek için lütfen onları bu bağımlıklarından kurtaralım

Uyuşturucu bağımlıları için kurulmuş olan ücretsiz kuruluşlar  bağımlılıkların bitmesini sağlayacak yeterlilikte değil. Özel kuruluşlar ise 20000 gibi uçuk ücretler istiyor. Çoğu insan bu ücretlerle başa çıkamayacağı için de bağımlıklarından kurtulamıyorlar.

Şehir dışında kurulacak olan kampların Psikiyatrister yardımıyla başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bağımlılığın yalnızca verilen bazı ağrı kesicilerle yenilenemeyeceğini bağımlıların  gerçek bir tedaviden geçmesi gerektiğine inanıyorum.

Ölen 941 genç ülkemizin geleceğiydi. Taze beyinlerin uyuşturucuyla kirletilmesini hep birlikte engelleyelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.