Yaz tatillerinde Kyk Yurt ücreti alınmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu kampanya sadece kyk yurt öğrencilerine hitap etmemektedir. Kyk yurdunda kalmıyorsanız bile kalan tanıdıklarınıza, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza destek olmak amacıyla imzalarsanız çoğu öğrenci arkadaşlarınızı desteklemiş olacaksınız. Kyk yurtlarında kaldığımız süre boyunca yurt ücretlerimizi yatırıyoruz; kyk bursları/kredileri veya ailemizin, tanıdıklarımızın yardımlarıyla. Ancak yaz tatili boyunca kalmadığımız süreler için yurt ücretlerinin alınması birçok öğrenciyi mağdur etmektedir. Kimi öğrenci burs kimi öğrenci kredi alıyor kimi öğrencinin ise hiçbir geliri yok. Alınan burslar geri ödemesiz ama krediler geri ödemeli olduğu için kalmadığımız süre için bu parayı yatırmak istemiyoruz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için! Desteklerinizi bekliyoruz. Teşekkürler :)

Bugün Eda Nur imzanı bekliyor!

Eda Nur Fidan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yaz tatillerinde Kyk Yurt ücreti alınmasın!». Eda Nur ve imza atan diğer 9.670 kişiye katıl.