Yasa düzenlensin, mağduriyet bitsin. İstismar adı altında vahşet devam etmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben 14 yaşında bir kız çocuğu olarak cehenneme çevrilen bu dünyada daha fazla kan solumak istemiyorum. Cinsiyet eşitsizliği temelli haysiyetsizliklerin; artmasından ve cezasız kalmasından rahatsızlık duyuyorum. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak hayvanın hatta 3 yaşındaki çocuğun bile tecavüze uğrayabildiği,kadına şiddet olaylarının bir ayda 1000'i geçtiği ve istismar adı altında her türlü vahşetin yapılabildiği bir ülkede kendimi güvende hissedemiyor ve devletimin benim güvenliğimden mesul olduğunu biliyorum. O halde devletimden ve devletimi devlet yapan milletimden mesuliyetini üstenlemesini talep ediyorum. Tecavüze yasa çıksın, istismar adı altında 2 yıl hapisle insanlık suçları örtbas edilmesin. Cinsel dokunulmazlıkla ilgili suçlara ağır ceza (hadım, müebbet hapis) getirilsin, bununla ilgili yasa düzenlensin ancak bu yasa hiçbir kurbanı mağdur etmesin.

Bugün YAĞMUR imzanı bekliyor!

YAĞMUR ADİL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yasa düzenlensin, mağduriyet bitsin. İstismar adı altında vahşet devam etmesin!». YAĞMUR ve imza atan diğer 292 kişiye katıl.