Ezel Sağlığına Kavuşsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Merhaba,

Ezel Iskar sağ uyluğunda arteriovenöz malformasyon bulunan 10 yaşında bir kız çocuğu. Tedavisi için ise ortalama 40.000 TL ücret gerekiyor. Annesi 5 çocuğuna yalnız başına baktığı için tedaviyi karşılayabilecek durumları yok. Akrabalarının da durumu aynı olduğundan Ezel'in canı için herkesi yardıma davet ediyorum.

Doktorun yanlış kanser tanısı üzerine 1 sene boyunca kemoterapi ilacı alan ve bağışıklık sistemi çökmüş durumda olan Ezel'in sağ diz kapağından yukarı doğru uzanan kocaman bir yarası var ve zamanı hızla tükeniyor. Bu tedavi uygulanmazsa ağrıları zamanla dayanılmaz bir hal alacak ve ardından istenmeyen son gelecek.

Arteriovenöz malformasyon tanısını koyan doktor tedavi sürecini 4 seans ve her seansı 10.000 TL olarak açıkladı. Şimdiye kadar toplanan para ise yalnızca 4.000 TL.

Ezel'in önünde eğer biz birlik olup ona yardım eedebilirsek yürüyebileceği uzun yolları, görecek güzel günleri var. Zaman iyice daralmadan haydi hepimiz elimizi taşın altına koyalım ve küçücük bir kız çocuğunun tedavisine yardımda bulunalım.

Hesap Numaraları:

Ziraat Bankası: TR61 0001 0019 3787 3791 1450 01 - Feyza Iskar