Kekalkan Kerajaan Perikatan Nasional dan TSMY Sebagai PM sehingga PRU ke 15

0 have signed. Let’s get to 150,000!


  1.  Kami Rakyat Malaysia menyokong dan menghormati keputusan Yang Di-Pertuan Agong Malaysia terhadap perlantikan kerajaan Perikatan Nasional.
  2. Kami rakyat Malaysia mahu mengekalkan kerajaan Perikatan Nasional sehingga PRU ke 15.
  3. Kami rakyat Malaysia tidak menginginkan sebarang krisis atau kemelut politik baru atau yang bakal melanda selepas PKP ini dalam parlimen kerana kami ingin fokus untuk membina diri dan negara tercinta ini dari segi ekonomi,kesihatan dan sebagainya.
  4. Kami rakyat Malaysia ingin memberi kepercayaan penuh terhadap Kerajaan Perikatan Nasional dalam menangani isu - isu semasa iaitu Covid -19,ekonomi dan lain-lain isu berkaitan Negara Malaysia.
  5. Kami rakyat Malaysia amat berpuas hati dengan pemerintahan kerajaan  Perikatan Nasional yang mendengar suara rakyat.
  6. Kami rakyat Malaysia memberikan sokongan yang sepenuhnya kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri yang ke 8 serta Kabinet-Kabinet menterinya.
  7. Kami rakyat Malaysia ingin memohon kerjasama dan sokongan dari semua pihak supaya agar bersatu membangunkan kembali negara kita Malaysia.


Today: Armizan is counting on you

Armizan Mohd Ali needs your help with “Yang di-Pertuan Agong Malaysia ( YDPA ) , Kerajaan Malaysia: Kekalkan Kerajaan Perikatan Nasional dan TSMY Sebagai PM sehingga PRU ke 15”. Join Armizan and 122,673 supporters today.