Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 108 destekçi ile değişim yarattı!

Yakın zamanda Manisa ilimizin Soma ilçesinde yaşanan elim kazada ölen 280'in üzerinde işçimizin aileleri için bahar şenliklerinin iptalini gelirlerinin bu şehit ailelerine bağışlanmasını, kendilerini yalnız hissetmemeleri ve biz Yalova Üniversitesi öğrencileri, öğretmenleri ve öğretim üyelerinin bu konuda sağduyulu yaklaşarak bu imza kampanyasına destek vermelerini kendilerinden talep ediyoruz.

Bu kazada yaşanan olayları küçük bedenlerinin geride kalan evlatlarının zihinlerinden silemeyiz belki fakat, eğitimlerinde bizler kadar şanslı olmaları üniversite okurken Yalova Üniversitesinide geriye dönüp baktıklarında sorumlu bir üniversite olarak hatırlamaları bizim temel amacımızdır, Kampanyaya katılan tüm saygıdeğer dostlarımıza, arkadaşlarımıza, büyüklerimize Teşekkürü bir borç biliriz.

Şenlikleri iptal edelim, Ruhumuz Kirlenmesin !

Bugün Fatih Çetin imzanı bekliyor!

Fatih Çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne,: Bahar Şenliklerinin İptalini ve Bahar Şenlikleri İçin Ayrılmış Olan Bütçenin Yalova Üniversitesi Öğrencileri Olarak Soma Şehitlerinin Ailelerine Aktarılması İstemimizi Bilgilerinize Arz Ederiz». Fatih Çetin ve imza atan diğer 107 kişiye katıl.