Yahya Kaptan yürüyüş yolumuz ve genç ormanımız yok olmasın..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İşte tam da tramvay uğruna yok edilecek alan..

500'e yakın ağaç, yürüyüş yolu, bisiklet yolu..

Brisa'nın, GoodYear'ın, Pakmaya'nın, Köfteci Yusuf'un ve D100'ün arasında kalmış bir mahalle için tek oksijen kaynağı.

Biz burayı yeşilliğiyle, doğasıyla, hayvanıyla seviyoruz. O yolu Yuvam'dan, Köseköy'den, çarşıdan gelen insanlarla birlikte yürümek, koşmak, bisiklet sürmek, ya da bazen sadece nefes almak için kullanıyoruz. Çocuklarımızı oradaki salıncaklarda sallıyor, biraz da olsa araçtan, trafikten uzak koşabilmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz. Burayı gözümüzün bile görmediği yüzlerce canlıyla birlikte paylaşıyoruz.

Bizler, burada yaşayanlar ve burayı kullananlar olarak toplu taşımanın da önemini ve kıymetini bilerek güzergahın rant uğruna bu alandan ve herhangi bir yeşil alandan geçmesini kabul etmiyor, alternatif güzergahların değerlendirilmesini talep ediyoruz.

Derdimizin tramvaya karşı olmak değil, güzergahının değiştirilmesi olduğunu tekrar tekrar yineliyoruz.

Bu yüzden ağaçlarımıza sarıldık tek tek..

Sen de desteklemek istiyorsan hem kampanyamızı imzala hem de ağacına sarıl ve aşağıdaki hastaglerle birlikte paylaş.

İnanıyoruz ki; birlikte sesimizi duyuracağız..

#yahyakaptanhepimizin
#tramvaygüzergahıdeğiştirilsin