YABANCI KURALINA DOKUNMA! DİGİTÜRK'Ü İPTAL EDİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her 3 yılda 1 değişen bu kurallar nedeniyle Türkiye'de futbol inanılmaz karışık bir hal almaktadır.
Türkiye'nin sorunu yabancı kuralı değil, futbolcu yetiştirmek için sistem üretilmemesi, Dünya'dan örnekler uygulanmamasıdır.
Futbol zevktir, zevkine varılabilmesi için takım oyunu oynanılması gerekmektedir, takımların kadrolarında kim iyi verim veriyorsa o oynar, yabancı sınırı koyarak verimsiz oyuncularla oynanan oyunlar zevk vermez ve izleyicinin futbol zevkini öldürür.
Lucescu'nun 3 büyüklerde izleyecek futbolcu bulamıyorum, 15 ayrı takımdan futbolcu alıp bunları bir arada oynatmak zor, sözleri bahanedir.
Şu an Dünya Kupası elemeleri grubumuzda  lider Hırvatistan'ın Milli Takım kadrosunda Hırvatistan Liginden sadece 3 oyuncu bulunmaktadır, bizim önümüzde olan diğer takım İzlanda'da ise bu sayı sadece 1.
Dünya Kupası'na gitmeyi ilk garantileyen ekiplerden biri olan Belçika'nın kadrosunda ise Belçika Liginden sadece 2 futbolcu yer almakta ve bu örnekler çok fazladır.
Türkiye Süper Liginde 3.hafta maçlarında toplamda 70 Türk Futbolcu ilk 11'de başladı, Yabancı kulüplerde oynayan 12 futbolcu ile toplamda 82 futbolcu'nun olduğu bir liste oluşuyor. 3 Büyüklerden Milli Takım kurma zorunluluğu var mıdır ?
Burada sorun Yabancı sınırı mı yoksa yatarak para kazanmaya alışmış Türk futbolcularının kaos oluşturması mı ? Milli maçlarda MİLLİ duygularla oynayamayanların, 3-4 yıl boyunca 3 büyüklerde Yabancı sınırından faydalanarak milyon dolarları cebe indirmesi ve yabancı sınırı kuralının esnetilmesinin ardından yatarak para kazanan futbolcular tedirginliğe sürüklendi, rızıklarının peşinde bu kaosa sürüklediler insanları.
2015 yılına kadar esnetilmeyen Yabancı kuralı ile ne kazandı Türk Futbolu ?
Rahat bırakın Futbolumuzu !

Mevcut yabancı kuralı değiştirilirse Bein Sports üyeliğimizi hiç tereddüt etmeden iptal edeceğiz.

Bugün Samet imzanı bekliyor!

Samet G bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YABANCI KURALINA DOKUNMA! DİGİTÜRK'Ü İPTAL EDİYORUZ!». Samet ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.