Başarı

Belediye Binası İçin Kesilen Ağaçları Yeniden Doğaya Kazandırın!

Bu kampanya 52 destekçi ile değişim yarattı!

Gitgide azalan yeşil alanlar hepimizin ortak üzüntüsü.Biz Adana'da Sülüklü Park olarak bilinen yerdeki ağaç katliamına artık dur demek istiyoruz.Sülüklü Park'ın yok edilip yerine Çukurova Belediyesi'nin binasının yapılmasına hep karşı çıktım.Ancak tahmin edeceğiniz gibi belediye binasının yapımına engel olamadım. :)

Ancak ondan sonra da durmadım.Belediye'ye 1 ay arayla 2 kere başvurdum, bilgi edindirme kanunu kapsamında bilgi istedim.Ancak ne gezer!Belediye yaptığı katliam yetmezmiş gibi bir de kulaklarını bizler gibi çevre dostlarına tıkamış durumda.Biz şuandaki mevcut binanın yıkılmasını istemiyoruz.Ancak kesilen yüzlerce,binlerce ağacın yeniden doğaya kazandırılmasını istiyoruz.Biz nefret ve kin gütmeyiz,şuanda istediğimiz tek şey Adana'nın bu ağaçlara yeniden kavuşmasıdır.Biz çevreci ve halkı dinleyen bir belediye başkanı istiyoruz.Adanalılar çok iyi bilir ki Sülüklü Park gerçekten büyük bir parktır.Eğer her bina yapılacağında böyle ağaç katliamları yapacaksanız buna hayır diyoruz.Bu kampanyamızla biz katledilen ağaçlarımızı geri istiyoruz.

Eğer biz gücümüzün farkına varırsak sadece Adana'da değil Türkiye'nin hiçbir yerinde bu kadar kolay doğa katliamları yapamazlar.

Sen de bizimleysen bir imza da sen at!

Unutma ki sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Bugün Ali Deniz imzanı bekliyor!

Ali Deniz Görhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yıldıray Arıkan,Adana Çukurova Belediye Başkanı: Belediye Binası İçin Kesilen Ağaçları Yeniden Doğaya Kazandırın!». Ali Deniz ve imza atan diğer 51 kişiye katıl.