Yıldırım Demirören'in Beşiktaş JK Derneğinden ihraç edilmesi talebi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kıymetli Beşiktaşlılar ve değerli sporseverler,

Yıldırım Demirören'in federasyon başkanı olduktan sonra CNN Turk'de kendisiyle yapılan röportajda; " Federasyon başkanı olurken neredeyse olacağım güne kadar öyle bir şey düşünmüyordum."
diyen ve 2012 Yılında Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza almasına sebep olacak usulsüz işleri yapıp maddi ve manevi zararlara uğratıp 1903 Yılında kurulmuş bir camiayı ve kulübü adeta kendince (!) yüzüstü bırakırcasına koşar adım  bir başka yere hem de büyük bir coşku içinde giden;

Ve gittikten sonra da tek taraflı mutabakat ile almış olduğu senetlere istinaden BJK Derneği bana borçlu diyerek  bir asırdan fazla dimdik ayakta duran kulübümüze ve ortakları olan BJK A.Ş.'nin itibarı küçük düşürecek şekilde her yerde her platformda müteakip seferler demeçler veren ve vermeye de  devam eden Yıldırım Demirören'in ihraç edilmesi talepli aşağıdaki dilekçemi BJK Disiplin Kurulu Başkanlığına sunarım.

Sayın Beşiktaş Disiplin Kurulu
Başkanlığına,

22 Şubat Tarihinde Beşiktaş 6.Noterliği vasıtasıyla Yönetim Kurulu’na yapmış olduğum tebligat ile,

UEFA Başta olmak üzere yurt dışında ve yurt içindeki mahkeme kararlarıyla maddi kusurları sabit bulunmuş olan,

Yıldırım Demirören aleyhine disiplin kovuşturması talebiyle ihracını istemiş bulunmaktayım.

Ekte görüleceği tebligat örneğindeki hukuki gerekçeler ile gereken işlemlerin başlatılıp başlatılmadığını,

Şayet başlatılmadıysa sorumlu kişilerin uyarılarak gerekenin yapılmasını,

Ve ayrıca Yıldırım Demirören’in hem derneğimize hem de derneğimizin sahibi olduğu şirketimize verdiği maddi ve manevi zararlardan ötürü ihracı için gerekli olan işlemlere başlanılmasını,

Saygılarımla rica ederim.

Hürser Tekinoktay

2453 Numaralı BJK Divan Kurulu Üyesi
5946 Numaralı BJK Kongre Üyesi
BJK Futbol A.Ş. Hissedarı

Ek:
1- 22 Şubat Tarihinde Beşiktaş 6.Noterliği ihbarnamesi
İÇERİĞİ
T.C. İstanbul 6.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2012/363 Esas –2015/512 Kararı Yargıtay 8.Hukuk Dairesinin onamasıyla birlikte değerlendirildiğinde;

Yıldırım Demirören ve yönetimi hakkında;

1.   Del Bosque’ ye ödenen 7 milyon 961 bin Euro, tazminatın,
  2. Matteo Ferrari’ye ödenen 8 Milyon 157 bin Euro, tazminatın,
  3. 2.Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kayıtlara geçmiş olan demeçleriyle bilinen Fulya Projesinden 100 Milyon dolar zararımızın olduğu,
  4. UEFA’dan men cezası alınarak bir önceki yılın emsaliyle yaklaşık 20 milyon Euro’luk gelirin heba olması,
  5. Beşiktaş A.Ş'nin 2005-2007 yılları arasında 51 faturaya ilişkin kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla "Vergi Usül Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan ve kulübümüz lehine demirören aleyhine beraat kararı bozulan davada konu olan vergi cezalarının tazmini,

Başta olmak üzere bilirkişi raporlarınca tespit edilen mahkeme kararlarına dayanılarak;
Genel Kuruldan aldığınız yetkiye istinaden FULYA PROJESİNDE ki Sözleşme şartları, özel lüks ve transfer harcamalarını da kapsayan konuların incelenerek menfi tespitlerinin
yapılarak hem BJK Futbol A.Ş. hem de Derneğimiz lehine tazminat davaları açılmasına...

Bugün Hürser imzanı bekliyor!

Hürser Tekinoktay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yıldırım Demirören'in Beşiktaş JK Derneğinden ihraç edilmesi talebi». Hürser ve imza atan diğer 370 kişiye katıl.