Kampanya Kapatıldı

Yüzde 10 Seçim Barajı Kalksın, Ülkemizde Demokrasi Kazansın!

Bu kampanya 182 destekçi ulaştı

1983 yılından bugüne Milletvekili Seçimlerinde uygulanan yüzde 10 seçim barajı demokrasi bakımından Türkiye'yi dünyanın en geri ülkelerinden biri durumuna düşürmektedir. Dünyanın demokratik hiçbir ülkesinde bu oranda bir baraj uygulanmamaktadır. Yüzde 10 seçim barajı bu nedenle ülkemizde demokrasiyi engelli hale getirmekte, milletimizin kendi meclisinde eşit ve adil temsilini zedelemektedir. Türkiye'de demokrasinin önündeki bu engelin kalkması için Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Seçim Kanununda küçük bir değişiklik yapılması gerekmektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, Meclis içinde ve dışında bulunan siyasi partilerin başkan ve milletvekillerine sesleniyoruz: Yüzde 10 Seçim Barajı Kalksın, Ülkemizde Demokrasi Kazansın!

Sen de imzanı ekle, sen de katıl!

Bugün Av. Taylan imzanı bekliyor!

Av. Taylan Songurtekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüzde 10 Seçim Barajı Kalksın, Ülkemizde Demokrasi Kazansın!». Av. Taylan ve imza atan diğer 181 kişiye katıl.