YUNUS GÖK’ÜN CUMHURBAŞKANI OLMASI İÇİN 100.000 İMZA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yunus Gök Denizli/Çameli ilçesinin Gürsu Köyü’nde 27.09.1996 tarihinde doğdu. Eğitim öğretim hayatına Gürsu köyünde başlayan Yunus Gök, eğitime verdiği önem doğrultusunda daha ergenliğe bile girmemişken ailesinden ayrı düştü ve İlköğretim 6. sınıfta Denizli Emsan İlköğretim Okulu’na geçiş yaptı. Eğitimine Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nde devam etti ve 2014 yılında bu liseden mezun oldu. Lise hayatı boyunca ülkemizin eğitim öğretim sorunlarıyla ilgili önemli tespitlerde bulundu ve öğretmen okulunda okumasının getirdiği avantajla o genç yaşında bu sorunlara kendi içinde çözümler aramaya başladı. 2014 yılında girdiği YGS/LYS sınavlarında başarılı sonuçlar alan Yunus Gök, Düzce Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’ne yerleşti. Üniversite hayatında da insan psikolojisini tam anlamıyla anlamayı başardı ve insanları nasıl mutlu ve memnun edeceği, ülkemizin nasıl daha refah bir hal alacağı konularında da çeşitli çözüm yolları üretti. Üniversite 2. Sınıfta Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü’nün kurucu başkanlığını yaptı. Bu görevinde çeşitli başarılara imza atan Yunus Gök, liderlik özelliğiyle ilgili önemli tecrübeler edindi. 3 Haziran 2018 tarihinde mezun olup diplomasını alacak olan Yunus Gök için Cumhurbaşkanı Adayı olmak adıma önünde bir engel bulunmuyor.

Lise ve Üniversite hayatı boyunca yaz tatillerinde babasının ve amcasının ortak girişimiyle açılan Gürsu Kebap Lokantası’nda çalıştı. Fethiye’ye tatile gelen turistlerin uğramadan geçemediği bu lokantada ekonomi ve muhasebe konularında kendini geliştirdi ve bunun verdiği avantajla Düzce’de ilk ve tek alkollu mekan açan kişi ünvanına kavuştu. Açtığı bar Düzceli gençlerin gözdesi oldu.

Tüm hayatı boyunca eğitim, psikoloji, sosyoloji ve iktisat alanlarında bir çok tecrübe edinen Yunus Gök; lider, dürüst, başarılı, tuttuğunu koparan ve özgüveni yüksek karekteriyle en ideal Cumhurbaşkanı Adayı olarak gözüküyor. Yakışıklılığı ve karizmasından bahsetmeye gerek bile yok, şimdi Yunus Gök için 100.000 imza toplama zamanı!

Bugün Halil imzanı bekliyor!

Halil Sağlam bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÜKSEK SEÇİM KURULU: YUNUS GÖK’ÜN CUMHURBAŞKANI OLMASI İÇİN 100.000 İMZA». Halil ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.