Suriyelilerin oyları geçersiz sayılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Suriye'de savaştan kaçarak ülkemizde sığınmacı olarak kalan ve son 5 yıl içerisinde herhangi bir şekilde vatandaşlık almış olan kişilerin oy kullanma yetkileri bulunmamalıdır. Gerçek vatandaşı olduğu ülkede hiçbir söz ve savunma hakkı bulunmayanlar ülkemizde yapılan veya yapılacak olan hiçbir seçimde oy kullanmamalıdır. Kişinin çocuğu ülke sınırları içerisinde doğmuş ve oy kullanmak için gerekli yaş şartına ulaşmış durumunda ise oy kullanabilmeli, aksi takdirde ülkenin geleceğini yönetim sistemi ve şeklinin üzerinde fiilen hiçbir hakkı olmalarıdır. Bu kişiler ülkeye yatırım yapmış ve/veya hizmette bulunan kişiler dahi olsa oy kullanma konusunda haklarının bulunmaması gerekir.

Bugün veysel imzanı bekliyor!

veysel burak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek seçim kurulu. Hakimler, savcılar, siyasi parti genel başkanları, türk halkı: Suriyelilerin oyları geçersiz sayılsın.». veysel ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.