Kampanya Kapatıldı

2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Aday Olmak İstiyorum

Bu kampanya 20 destekçiye ulaştı

Yeni dönem Türkiye Cumhurbaşkanlığı için adaylığımı koymak istiyorum. 19 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum. Artık halkın seçimden seçime hatırlanmasından, siyasetçilerin birbirlerini hain ilan etmesinden, genel başkanların delegeleri, delegelerin genel başkanı seçmesinden, milletvekili ve belediye başkan adaylarını genel başkanların belirlemesinden, milletvekillerinin genel başkanların kuklası gibi oy kullanmasından, parti yöneticilerine sesinizi duyuramamaktan ve yönetim kadrosunun yaşlı olmasından halkın artık rahatsızlık duyduğunun farkındayım ve hiçbir siyasi partinin halka hitap edebildiğini ve halkın sesi olabildiklerini düşünmüyorum. Bu nedenledir ki Türkiye Cumhurbaşkanlığına aday olabilmek için 100.000 imzaya ihtiyacım var. Artık '' Kazandım '' diyenlerin değil '' Hep Birlikte Kazandık '' diyenlerin yönetimde olmasını istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti 'nin bu zor zamanlarda bir lidere değil sağlam bir ekip çalışmasına ihtiyacı vardır lütfen aday olmam için bu kampanyamı imzalamanızı sizlerden talep ediyorum. Umarım her şey daha güzel, daha hayırlı olur.. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim..

Bugün Emre Can imzanı bekliyor!

Emre Can Dalyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek Seçim Kurulu: 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Aday Olmak İstiyorum». Emre Can ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.