0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

YÖK tarafından yeni başlatılan bu uygulama sosyal adaletsizlik içermektedir. hali hazırda gerçek işleri okumak olan  örgün öğretimde eğitimlerini sürdüren ilkokul,lise ve dengi okullarında sınıfta kalma kuralı kaldırılmışken, bir çoğunun yaşları ilerlemiş geçim derdi ile uğraşan binbir zorlukla öğrenci aidatı ödeyebilen aile sahibi olan  tek amaçları özgeçmişlerini hayata ve iş hayatına karşı daha korunaklı ve kabul edilebilir hale getirmeye çalışan boş zaman bulduğunda bunun için ders çalışan çaba sarfeden tüm açıköğretim öğrencilerinin önüne çekilmiş bir perde ve engeldir. bu uygulama AÖF öğrencilerinin hem mezuniyet umutlarını kırmakta hemde ekonomik olarak zor durumda kalmalarına neden olmaktadır ilgili uygulamanın  kaldırılmasını talep etmekteyim.

Bugün Orhan imzanı bekliyor!

Orhan Özcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÜKSEK : AÇIK ÖĞRETİM ÜNV. SINAVLARINDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR UYGULAMASI KALDIRILMALIDIR...». Orhan ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.