Yüksek Lisans Dil Şartı 1 Yıl İçerisinde Tamamlansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yüksek Öğretim Kurumu ve tarafına Yüksek Lisans bu kampanyayı başlattı

Tüm dünyada hayatın her alanını olumsuz bir şekilde etkileyen COVID-19 salgını, biz üniversite öğrencilerini de etkilemektedir.

Pandemiye denk gelen sınavlarımızın ertelenmesi, kurs (ales, dil), yüzyüze eğitim gibi  gibi olanaklarımızın bulunmadığı bu koşulda bizlerin direkt olarak etkilenmemesi olanaksız bir durum olarak ortaya çıkıyor.

Hal böyleyken idealleri peşinde koşan ve hedeflerini gerçekleştirmek isteyen bizlerin önüne çıkan bu tabloda eşitsizlik ve adeletsizlik yine bizlerin peşini bırakmıyor.

Kendi imkanlarımız ile yökdil, yds gibi sınavlara hazırlanıp bizden istenen dil şartını tamamlamaya çalışıp yoğun emek sarf ediyoruz.

Çözüm olarak bize sunulan; sınav sonucunun açıklandıktan sonra 5 gün içerisinde kuruma ibraz edilmesi. Fakat salgın yüzünden, eğitim koşullarından dolayı psikolojik olarak güçsüzleşmiş, karamsar bir ruh halinde olan insanların sınavlara çalışıp başarı göstermesini beklemekte sorunsuz bir sistemin işlediğini varsayan bir akıl bunalımından başka bir şey olamaz.

Gelecek kaygısının, adeletsizliğin, eşitsizliğin bu kadar yoğun hissedildiği bir dönemde sesleri duyulması gereken bizleriz.

İsteğimiz dil şartından dolayı hayal kırıklığına uğrayan geleceğin bilim insanlarının elinden bu imkanın alınmamasıdır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.