YÖKDİL Sınavının Tarihi Açıklansın!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

En son 15 Martta gerçekleştirilen ve geçen yıl itibariyle yılda iki kere yapılacağı ilan edilen YÖKDİL Sınavının tarihi, sınava 1 ay kalıncaya kadar açıklanmamaktadır. Bu durum sınava katılmayı düşünenlerin sağlıklı bir hazırlık süreci geçirmesini olumsuz yönde etkilemektedir. Sizlerden talebimiz; YÖKDİL'in sınav takviminin,  ÖSYM'nin yaptığı sınavlarda olduğu gibi yıllık olarak ilan edilmesidir ve YÖKDİL'in yılda iki defa yapılmaya devam etmesidir. YÖKDİL Sınavı ile ilgili talepler yüksektir ve yükselmeye de devam etmektedir. Akıllarda oluşan tüm soru işaretleri giderilmelidir. Yetkililere duyurulur.

Kampanyamızın amacına ulaşmasını sağlamak için sizlerde imzalayınız... Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Bugün Zafer Hoca YDS Academy imzanı bekliyor!

Zafer Hoca YDS Academy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek Öğretim Kurumu: YÖKDİL Sınavının Tarihi Açıklansın!!!». Zafer Hoca YDS Academy ve imza atan diğer 135 kişiye katıl.