Açık Öğretim Fakultelerinde Sozel Bölümlerinde Sayısal Dersler Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Açık Öğretim Fakultelerinde Sozel Bölümlerde Sayısal Derslerin Kaldırılmasını Istiyoruz Örgün Egitime Göre Daha Zor Okuma Sartlarina Sahip Olan Bizler Halkla ilişkiler ve tanitim gibi bölümlerden sayısal ağırlıklı derslerin istatistik,iktisat vb. derslerin kaldirilmasini bunun yerine bölümün alan derslerinin eklenmesini istiyoruz bizler Atatürk Üniversitesi Açık öğretim fakultesi ogrencileri olarak sectigimiz bolumler hakkinda kitap,not vs. Gibi envanterlerden yararlanamiyoruz interneti olan bilgisayari olan internetten acip dersi alabiliyorken interneti ve bilgisayari olmayan hicbir dersden yararlanamadigi gibi alan disi sayisal derslere girerek okumuş oldugumuz bolumlerden gecemiyoruz ayrica her donem duzenli bir halde harclarimizi yatirmamiza rağmen hicbir egitimden yararlanamiyoruz bu konudaki magduriyetlerimizin giderilmesini istiyoruz saygılarımla

Bugün OSMAN imzanı bekliyor!

OSMAN CANKAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek Öğretim Kurumu YÖK : Açık Öğretim Fakultelerinde Sozel Bölümlerinde Sayısal Dersler Kaldırılsın». OSMAN ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.