Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 313 destekçiye ulaştı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde bulunun hemen hemen her üniversitenin güz döneminden sonra açılan ve birçok öğrencinin okuma yılını kısalttığı, mezun olmak için dönem almadan mezun olma hakkını ve alttan alınan derslerin anlayarak verimli bir şekilde geçilmesini sağlayan yaz okulu dönemini kapatıp bütünleme sınavını kurtarma sınavı olarak ortaya koyan üniversiteleri protesto edip, yaz okulunun tekrar gündeme gelmesini sağlamak için imza kampanyası başlatıyoruz.Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti ise ve üniversitelerde öğrencilerin de oyu ile seçilen millet vekilleri veya bakanların öğrencileri hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğinden eminiz.Sende memleketinde yaz okuluna gidip derslerini vermek istiyorsan bu imza kampanyasını imzala ve linkini her yerde paylaş.

Bugün Kars Kafkas Üniversitesi imzanı bekliyor!

Kars Kafkas Üniversitesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek Öğretim Kurulu : Üniversitelere Yaz Okulu Geri Gelsin Herkes Yazın Mekleketinde Derslerini Versin». Kars Kafkas Üniversitesi ve imza atan diğer 312 kişiye katıl.