ÜNİVERSİTELERDE İKİNCİ ÖĞRETİME SON!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bir İkinci Öğretim Öğrencisi olarak Üniversitede kayıtlı olduğum İkinci Öğretim programından dolayı hem maddi hem de manevi anlamda ciddi bir şekilde yaralandım ve mağdur oldum. Bu ülkenin geleceği olacak gençler aynı sorunlarla boğuşsun istemiyorsak bu fıtri aykırılık durumunu ortadan kaldırmak durumundayız. Furkan Suresi 47. ayette de Allah azze ve cellenin buyurduğu üzere bu durum insanın fıtri yapısına da son derece aykırı düşen anormal bir durumdur. Söz konusu ayette Allah azze ve celle şöyle buyuruyor: ''O, geceyi size bir örtü, uykuyu istirahat zamanı ve gündüzü de hareket ve çalışma vakti yapandır.'' Ayrıca üniversitelerin ikinci öğretim programlarında okuyan her gencin malumu olduğu üzere bu söz konusu ikinci öğretim programı öğrencileri 2. sınıf öğrenciymiş gibi bir psikolojiye maruz bırakarak psikolojik olarak zor durumda bırakmaktadır. İkinci öğretim programında okuyan öğrencilerin en büyük handikaplarından biri de birçok şehirde gece ders çıkışında eve/yurda dönebilecekleri toplu taşıma araçlarını bulma noktasında çekmiş oldukları sıkıntılardır. Bu durum öğrencilerin güvenliği açısından çok büyük sıkıntılara maruz kalmalarına bile sebebiyet verebilmektedir. İnşaAllah öyle umuyorum ki bu anormal durumu ortadan kaldırarak hem gençlerimizin üzerinden bir kamburu atarak onların güne erken başlayabilmelerini sağlayacağız, hem de bu vesileyle onların daha üretken olmalarının önünü açarak bu ülkenin geleceğine katkı sunmaları noktasında onlara yardımcı olmuş olacağız. Gayret bizden, tevfik(başarı) Allah azze ve celle'dendir.

Bugün Kadir imzanı bekliyor!

Kadir Batmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU: ÜNİVERSİTELERDE İKİNCİ ÖĞRETİME SON!». Kadir ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.