Araştırma Hastanelerinde insan gibi tedavi görmek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

15.11.2017 tarihinde sol kol ve göğüs ağrısı şikayeti ile gittiğim Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ilk yapılan tetkikler de birşeyimin olmadığını ve evime gidebileceğimi söyledikleri andan 10 dk sonra kalp krizi geçirip tekrar acil servise yatırıldım. Acil doktorları ilk müdahaleyi yaparken Kardiyoloji Nöb. Doktoru E.K.A isimli doktor muayene etmeye geldi ve bana rutin sorular sormaya başladı. Kendisine uyuştururcu ve alkol kullanmadığımı ancak sigara kullandığımı söylediğim anda ters bir üslupla “sigara içersen bunu hak esiyorsun “diyerek ortamı germiştir. Şiddetli göğüs ağrısı nedendi ile sağa sola savrulan kollarım ve bacaklarım içinde yine aynı üslupla “ayaklarını sağa sola çarpma diyerek ikinci bir saldırıda bulunup bunun üzerine benimde ağrıma bişey yap o zaman demem üzerine “ ben senin yüzünden bu saat de kaç kişiyi ayağa kaldırdım, beklemek zorundasın diyerek ardından acil doktorunun 3. ilacı vurma teklifini de “ bırakın çeksin diyerek “ ilacı yaptırmamıştır. Bunun üzerine kendisini “ hiçbir hastaya bu şekilde davranamazsın görevini düzgün yap diyen arkadaşım ile laf dalaşına girerek tedavimi geciktirmiş, ve daha çok acı çekmeme sebep olmuştur. Bunun ardından beyaz kod vererek hem tedavimi zamanından yapmadığı hemde kalp krizi geçiren bir hasta ile kavga etmesi yetmiyormuş gibi ben ve arkadaşımdan davacı olmuştur. Verdiği ifade de herşeyi olması gerektiği gibi yaptığını hastayı anjiyoya hazırladığını yazmış ve suçunun olmadığını beyan etmiştir. Verdiği ifade tamamen yalandır. Tarafımızca görevini ihmal etmesi hastayı tehlikeye sokması yalan beyan vermesi sebeplerinden dolayı kendisine doktor bile diyemediğim E. K. A ve Düzce Tıp Hastane yönetiminden şikayetçi olduğumuzu Yenikent Polis Merkezine bildirmiş bulunuyoruz.

Bugün Savaş imzanı bekliyor!

Savaş Kaplan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yüksek Öğretim Kurulu: Üniversite Hastanelerinde Tedaviyi asistanlar değil gerçek hekimler yapsın...». Savaş ve imza atan diğer 96 kişiye katıl.