2016 YILI ÖNLİSANS ÇOCUK GELİŞİM MEZUNLARI LİSANS TAMAMLAMA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2016 yılı önlisans çocuk gelişim bölümünden mezun kişilere daha önceki yıllar olduğu gibi DGS'siz lisans tamamlama hakkı verilmesini talep ediyoruz.Günümüze gelene kadar da çeşitli branşlardaki Ön Lisans mezunu kişilere de, İlgili Bakanlıkların ve Kurumların Bazı Üniversitelerle Protokol imzalayarak kendi branşlarında sınavsız Lisans Tamamlama hakkı verilmiştir. Bu çifte standartlı uygulama, Anayasamızın 2. Maddesinin Sosyal Devlet ilkesine, Anayasamızın 10. maddesindeki Eşitlik İlkesine, ayrıca Anayasamızın 55. maddesindeki Emeğe Uygunluk İlkesine ters düşmektedir. Sosyal Hukuk Devletinde böyle bir ayrımcılık, bir kesimi onurlandırırken diğer kesimi cezalandıramaz.bizlerede, sınavsız dikey geçiş hakkı verilerek bu haksız uygulamanın ve eşitsizliğin ortadan kaldırılmasını istiyoruz.eğitimimize devam edebilmemiz ve çalışma hayatına katılabilmemiz için birçok ön lisans programı mezunları için açılan ve fırsat sunulan “2+2 Lisans Tamamlama” şansının bizlere yani “2 yıllık” “Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı” mezunlarına da verilmesi konusunda gereğini bilgilerinize arz ederiz.

Bugün Selvin irem imzanı bekliyor!

Selvin irem Boztepe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU: 2016 YILI ÖNLİSANS ÇOCUK GELİŞİM MEZUNLARI LİSANS TAMAMLAMA». Selvin irem ve imza atan diğer 118 kişiye katıl.