Üniversitelerde Yaz Okulu ve Bütünlemeler Kaldırılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Üniversitelerde bütünleme ve yaz okulu beraber verilmesine izin verilmezken artık bütünleme ve tek ders sınavı olan Üniversiteler dışarıdaki yaz okullarından alınan derslerin muafiyetini de saymama kararı aldı. Bu olayın bilgilendirilmesi ise ikinci dönemin başında yapıldı. Öğrencilerin konuyla ilgili bilgisi olmadığı için yaz okulu vasıtasıyla vermeyi düşündüğü kredisi yetmediği için alamadığı derslerini yaz okulunda verme hususu ortadan kaldırılıyor. Bu uygulama üniversitelerde uygulanırsa birçok öğrenci okul uzatacak ve mağduriyet yaşayacaktır. Şuan Üniversite de son sınıf olmayan öğrenciler son sınıfa geldikçe aynı sıkıntı ile karşı karşıya kalacaklardır. Bütünleme ve tek ders kaldırılmayan üniversiteler de yaz okulu başka bi üniversiteden alına bilsin ve ders muafiyetleride önceki gibi yapılabilsin. Yıllardır bu şekilde olan uygulamanın şimdi bu şekilde değiştirilmesi örgün olarak eğitim alan Üniversite öğrencileri ve hatta aöf okuyan Üniversite öğrencileri mağduriyet oluşturacaktır. Kampanyaya destek vererek YüksekÖğretim Kurumu'na gönderilen imzalarınızla bu hususu değiştirmeyi başarabiliriz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bugün Ömerali imzanı bekliyor!

Ömerali Altındal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YüksekÖğretim Kurumu : Üniversitelerde Yaz Okulu ve Bütünlemeler Kaldırılmasın». Ömerali ve imza atan diğer 734 kişiye katıl.