0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bandırma'da  17 Eylül üniversitesi bulunmaktadır. Bu üniversitemize bağlı olarak;

Türkiye'nin çeltik üretiminde en başta gelen üretcisi , Anadolu Etap firmasının işlettiği Türkiye'nin yekpare en büyük meyve çiftliğinin bulunduğu, Gönen çayına ,Barajına sahip, yani taş eksen taş bitecek son derece verimli araziye sahip bir kent,Bunun yanında ,100,000 yakın misafir ağırlayan hayvancılık fuarı ile,büyükbaş hayvancılık ve kıvırcık ve tahirova cinsi son derece lezzetli küçükbaş hayvanların  yetiştiği,tüm ünlü restoranların et alımını yaptığı ,Süt ürünleri konusunda lider markaların var olduğu Gönen'de ,Allah aşkına bir Ziraat fakültesi gerekmez mi? Başka ziraat fakültelerinden ,Gönen'e gelip mezuniyet tezi için araştırma yapan öğrencilerin tezini okudum.Sayın Başbakanımız,Sayın Gençlik ve Spor bakanımız,Sayın Yüksek Öğrenim Kurumu Üyeleri,sizden ,Gönen'li olarak olarak istirham ediyorum. Gönen'e hakettiği Ziraat fakültesini verin. Gönen'den daha fazla hakeden varsa söyleyecek sözüm yok. ama Gönen'in ve bu ülkenin  burada bir Ziraat fakültesi,ne acil  ihtiyacı var. Saygılarımla

Not:Gönen'in adı Yeşil Gönen'dir. Yukarıdaki resim Gönen'de var olan,öğrencilerin büyük keyif alarak istifade edeceği bir çok yemyeşil mekanlarımızdan biridir.Evinden uzakta 4 yıl öğrencilik yapmış biri olarak,Gönen'e gelsem,Cennet'e geldim diye sevinirdim. İstanbul,Çanakkale,Bursa,Balıkesir İzmir,ulaşımının  çok rahat olduğu,Güney Marmara'nın güzel ilçesidir Gönen.Buraya bir vesile ile gelen bir çok kişi veya aile  buraya yerleştiler. .Kaplıcaları Dünyaca meşhur.Daha sayfalarca güzellik sayabilirim.Ama en önemli eksik,Türkiye'de,,hem tarım,hem hayvancılık yönünden lider bölge olan Gönen'de Ziraat fakültesi yok. Bu imzaları ,sesimizi duyurmak için topluyoruz.Hayırlısı olsun inşallah.

Bugün Hakkı Levent imzanı bekliyor!

Hakkı Levent YÜCETÜRK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yükseköğretim Kurulu, : TARIMIN,HAYVANCILIĞIN MERKEZİ GÖNEN'DE ZİRAAT FAKÜLTESİ İHTİYAÇ DEĞİL,ZORUNLULUKTUR.». Hakkı Levent ve imza atan diğer 337 kişiye katıl.