Millilik bursuma dokunma!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba arkadaşlar!

Ben Mağdur bir milli sporcuyum.  Kendi adıma ve benim gibi mağdur olmuş bir çok milli sporcu arkadaşım adına sesleniyorum sizlere Daha önce ülkeme hizmet etmiş olup Bir çok dereceye sahip oldum. Üniversiteye başladığımız andan itibaren  millilik bursu bizim için bir kazanılmış haktı. Yıllarca bu işin uğruna emek vermiş belirli sakatlıklar geçirmiş arkadaşlarımız da dahil emekleri gözardı Edilerek millilik bursu kesilmiştir. Sadece öğrencilere değil öğrenci aileleri de mağdur olmuştur.  Zamanında ülkemizi temsil etmiş sporcularımız zorunlu sebeplerden dolayı da olsa milli takımlardan ayrılmak zorunda kalmıştır. Bunlara rağmen aktif millilik Gerekçesiyle Burslar kesilip üstüne Bir de krediye çevrilmiştir.Bu konuda Sporcular ve sporcu olmayan arkadaşlardan ricamız bize destek olmanız ve sesimizi duymanızdır.Çok teşekkür ederiz.

Bugün Beste imzanı bekliyor!

Beste Koldaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı: Millilik bursuma dokunma». Beste ve imza atan diğer 181 kişiye katıl.