Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 96 destekçi ile değişim yarattı!

(Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi)
Özellikle ikinci öğretimlerin ödemesi gereken yüksek bir meblaya karşın, okulu uzadığı için veya alttan alınan derslerin kredi başına ödenmesi zorunlu harçlar olmamalı. Bu öğrenciler her türlü maddi ve manevi sıkıntılar içerisinde okullarını devam ettirmeye çalışırken, ders başına ödenmesi mecburi harçlar birçok öğrencinin okulunu devam ettiremesi ve takibinde bir çok sorun yaşamasına sebeptir. Okuma özgürlüğümüz kısıtlanmasın. Devlet üniversitesinde parasız okuma özgürlüğümüz kısıtlanmasın. Para ödeyeceksek özel üniversiteye gidebilirken, devlet üniversitesinde para ödemek istemiyoruz.
Kampanyamıza bir imza bırakarak ve paylaşarak destek olabilirsiniz.
Bir imza çok şey değiştirir.Destekleyen herkese teşekkürler.

Bugün yağmur imzanı bekliyor!

yağmur süzer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yükseköğrenim Kurulu Başkanlığı: Ek Harçlar Kaldırılsın !! Üniversite Öğrencilerine Dayatılan Ders Başına Ödenmesi Gereken Harçlar Kaldırılsın. Alttan ders alan ve okulu uzayan öğrenciler extra harç ödemesin.». yağmur ve imza atan diğer 95 kişiye katıl.