Anadolu Üniversitesi Harç ücreti düşürülsün ve 4 yanlış 1 doğruyu Götürmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Milyonlarca kişinin hayali olan ve kariyer basamaklarında hep bir üste ve zirveye tırmanmak isteyenlerin tercih ettiği ANADOLU ÜNİVERSİTESİ çok fahiş rakamlar ile HARÇ ücreti almaya devam ediyor. Çoğunluk kısmı belli bir sorumluluk alan ve zorlayıcı hayat şartlarında evine götüreceği rızkı kariyer için HARÇ parası olarak yatırmakta. Öğrenci olup ikinici üniversite olarak Anadolu Üniversitesini seçmekte olan öğrencilerimizde mağdur durumda. HARÇ ücreti ve yanına ek olarak konulan diğer ücretlerin daha aşağı seviyelere çekilmesini istiyoruz.

Bununla yetinmeyip her sene milyonlarca kişiyi zorlarcasına ve tekrar tekrar sistemde kayıt olsun dercesine son 2 öğrenim yılıdır 4 YANLIŞ 1 DOĞRU'yu götürmekte. Daha önceden mezun olan ve kariyer hedefine ulaşanlar ile hali hazırda sistemde olanların farkı veya suçu nedir?

• 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMESİN,
  • HARÇ ÜCRETLERİ ESNETİLSİN VE AŞAĞI SEVİYEYE ÇEKİLSİN,
  • GEÇME NOTU DÜŞÜRÜLSÜN,
  • TEK DERS SINAVI OLSUN.

GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.

Bugün Arif imzanı bekliyor!

Arif Özen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK (Yüksek Öğretim Kurulu): Anadolu Üniversitesi Harç ücreti düşürülsün ve 4 yanlış 1 doğruyu Götürmesin». Arif ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.