YÖKDİL Sınavı'nın Mart veya Nisan ayında yapılmasını talep ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bilindiği üzere Yekta Saraç 2018 yılında Yökdil Sınavı'nın iki kez daha yapılacağını açıkladı. Öğrenciler için YDS, Yökdil Sınavı, ALES ve KPSS gibi hayati değer taşıyan olayların arasında belli bir zaman diliminin bulunması önemli. Aynı anda hem İngilizce öğrenmek hem de ALES ve KPSS'ye hazırlanmak oldukça zor bir iş. 1 Nisan'da YDS, 6 Mayıs'ta ALES ve 22-23 Temmuz'da da KPSS olacağı için YÖKDİL Sınavı'nın Mart veya en geç Nisan ayında yapılması büyük önem taşıyor. Bununla birlikte 16 Mayıs'ta Ramazan başlangıcı olduğu için öğrencilere gerek ibadetini yapma gerekse sınavlara yeterince hazırlanabilme şansı tanınması şart. Bu nedenle Yökdil Sınav takviminin yakın bir zamanda açıklanmasını ve ilk sınavın Mart veya Nisan ayında yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün Attila imzanı bekliyor!

Attila Şanlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: YÖKDİL Sınavı'nın Mart veya Nisan ayında yapılmasını talep ediyoruz.». Attila ve imza atan diğer 101 kişiye katıl.