Engelli Genç Efecan Uzel'in Eğitim hakkını engelleyen Bayburt üniversitesi.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bayburt üniverstesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek sınavına Engelli kontenjanından başvurdum ve 24-26 temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen özel yetenek sınavına girdim

sınav sonucu başarısız başvuru olarak açıklandı. Yapılan tetkik ve değerlendirme sonucunda engelli kontenjanından müracaatta bulunduğumuz ,ancak,Özel Yetenek sınav kılavuzunun C/e maddesi gereğince / spor eğitimine mani olabiecek işitme,görme,zihinsel,psikolojik bedensel veya konuşma engelerinden biri ve bir kaçı bulunanların başvuruları kabul edilemez /müracaatınızın uygun olmadığı gerekçesiyle sınava ve dolayısıyla değerlendirmeye alınmayacağınız kanaatine varılmıştır cevabı verilmiştir.

Bu yanıt verilecekti 1-izmir ilinde ikamet etmekteyim ,masraf ettirerek Bayburt iline neden çağrıldım 2-beni neden sınava aldılar ,koşu yaptırdılar,Aferin,bravo ,rekor sende,rekoru kırdın,sen birinci geldin yüzde ,100 sen kazandın, birinci geldin diyerek ümitlendirdiler .şimdi memleketinize gidin kayıt yaptırmaya gelirsiniz dediler .Fakat sonuç ortada başvurumuz bile kabul edilmemiş.

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa Türküsev bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: webadmin@yok.gov.tr: Engelli Genç Efecan Uzel'in Eğitim hakkını engelleyen Bayburt üniversitesi.». mustafa ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.