Petition Closed
Petitioning YÖK Yüksek Öğretim Kurumu and 1 other

YÖK: Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programını Destekleyenler

1992 YILINDAN BERİ SÜREN BU MAĞDURİYET NİHAYET BİTTİ..

Hiç kimse; Teknik Öğretmenlerin şahsını, mesleki duruşlarını, hak ve hukuk konusundaki çizgilerini seviye ve üslubu düşürerek tartışmaya açamaz. Açmasına izin veremeyiz. 20 yıldır TBMM’ den, kendisini daha üstün gören bir anlayışla hareket etmesine izin vermedik vermeyeceğiz.Teknik öğretmenler işsiz güçsüz değil, mezuniyet sonrası öğretmenlik yapamadıkları için sanayide aslanlar gibi harikalar yaratıyorlar. Ama maalesef yaptıkları işin altına imza atamadıkları için aslanlar kedilere boğduruluyor.

Malum zihniyetin “ortaokul öğrencilerinin girdiği seviye belirleme sınavı” olarak lanse ettiği sınav, YÖK’ün bütün bilimsel disiplinlerin seçme ve seviye belirleme sınavına eş değer bir sınavdır. Bu vesile ile her şeyi bilen bu zihniyetin ortaokul öğretmenliği formasyonuna da sahip olduklarını görüyoruz.

Bedava dağıtılan bir şey yok. Biz bilimi parayla yada bedava dağıtanına rastlamadık. Teknik Öğretmenler hakkını istiyor. YÖK 20 yıldır uygulanmayan; halka rağmen, demokrasiye rağmen bir elin ortaya koyduğu kalınca kale duvarlarının yıkılarak insanlarımıza, sanayimize hayat ve can suyu olacak bir projeyi uyguluyorlar.

Letter to
YÖK Yüksek Öğretim Kurumu
YÖK BAŞKANI GÖKHAN ÇETİNSAYA
Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programını Destekleyenler olarak Bir hakkın teslimiyeti olan Teknik Öğretmenler Mühendislik Tamamlama Programı için çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.