Sağlıkta Sınavsız Lisans Tamamlama Kaldırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

YÖK tarafından  uygulamaya konulan ve hiçbir sınava tabii tutulmadan ön lisans mezunlarına tanınan "sınavsız lisans tamamlama" adı verilen Çocuk Gelişimi, Ebelik, Hemşirelik, Sosyal Hizmet gibi lisans programlarını kapsayan ve mevcut öğrencilerin ÖSYM tarafından  YGS ve LYS gibi zorlu süreçlerden geçip kazandığı bu bölümlere yapılan yerleştirmelerin adil olmadığı aşikârdır. Bilhassa sağlık alanında yapılan bu uygulama telafisi mümkün olmayan tahribatlara yol açacaktır. Bizler; Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Değerlerine gönülden bağlı lisans öğrencileri olarak bu "adil olmayan" uygulamanın kaldırılmasını sizlerden istirham ediyoruz.

Türk Milleti Adına :Selçuk Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencisi İsmail Berat UZUN

Bugün İsmail Berat imzanı bekliyor!

İsmail Berat Uzun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK : Sağlıkta Sınavsız Lisans Tamamlama Kaldırılsın!». İsmail Berat ve imza atan diğer 317 kişiye katıl.