Okulların 3 hafta sonra açılsın örgün eğitime geri dönelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yok ve tarafına Davut Akkılıç bu kampanyayı başlattı

Okulların kapanması bizler için beklenmedik bir durum oldu.3 hafta tatil sonrası dijital eğitim olabilir dendi yök tarafından ama bu sistem bize hiç bir yararı olmayacak veya herkes dinlemeyecek ,Ve şöyle  bir durum daha söz konusu eğer ki dijital eğitim olursa ve sınavlar olamayacak okulların açılması en doğru karardır yök  ve sayın cumhurbaşkanımızın bu konu üzerinde durmasını rica ediyorum ertelemek çözüm değildir.

Sizlerden ve sayın yetkililerden ricam bu konu üzerinde biraz daha hassas olmanızdır bu virüsü günlük hayatı azami seviyelere indirerek kısıtlamalıdır bizler sağlığımıza, hijyenine dikkat eden insanlarız bu virüsü evde oturarak değil de okuyarak düşünerek yenmektir çözüm ve havalar ısınıyor yaz geliyor insanlar zaten sokağa çıkacak bu engel olunamaz bir durum

Tek ricam sizlerden ve sayın yetkililerden biraz iyi düşünelim ve doğru yapılması gerekeni yapalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.