Meslek lisesinde üniversiteye sınavsız geçiş

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sağlık Ve Teknik Meslek Liselerinde Ağırlıklı Olarak Bulunan Sayısal Bilgisi Gerektiren Bölümler Olmasına  Rağmen Dil Ve Anlatim, İngilizce, Beden Eğitimi, Edebiyat, İnklap Tarihi, Din Gibi Kültür Dersleri Dışında Hiçbir Sayısal  Ders Bulunmuyor. Ancak Sağlık Ve Teknik Meslek Liselerindeki Birçok Bölümü Üniversitede Okumak İçin  De Sayısal Dan LYS Ye Girmek Gerekiyor. Meslekten 2 Yillik MYO Geçişi  De Kalktığı İçin  DGS İle Geçme  Şansı  Da İyice Düştü  Bu Sinav Sisitemi  Düzelmeli. Bence Üniversiteye  Sınavsiz Geçiş Başlamalı  Ve Yıl  Sonu 12. Sınıfta  Yapılan  Beceri Egitiminin Ardından Yapılan Beceri Sınavı Neticesine Göre  Yerleştirilmelidir.

Bunun Haricinde Ülkemizde  Suriyelilere Tanınan Sınavsız  Geçiş  Hakkının  Türk İnsanlarına  Tanınmamamsi da  Ayrı  Bir Konu. Bu Ülke Gelişecek İse Başarılı  Mühendisler, Sağlıkçılar İle Gelişmeli.

Sağlık Ve Teknik Meslek Liselerindeki Öğrencilerin Normal Liselerden  Hiçbir  Farki Olmamasina Rağmen Adaletsiz Bir Sınava Tabi Tutuluyoruz. Bu Sistemin Bir Elden Gecmesi Gerekmekte Olduğunu  Siz De Düşünüyorsanız  İmzalayip Paylasarak Bize Destek Olabilirsiniz.

Bunun Dışında Bimere De Başvuru Yaparsanız Dahada İşe Yarayabilir. Bimer Telefon Numarası:150  Bimere Online Başvurmak İçin Tıklayın...

Bugün Furkan Zeki imzanı bekliyor!

Furkan Zeki ÖZYURT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: Meslek lisesinde üniversiteye sınavsız geçiş». Furkan Zeki ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.