0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Mardin halkı olarak mimarlık fakültesinde  ders müfredatına mugayir şekilde ahlaki değerlerle örtüşmeyen ders muhteviyatları sunularak. Mukaddesatlarımızı çiğneyen ahlaksız metinler ve videolar okutturup izleten ve bunlar ile Ümmetin çocuklarını zehirleyen akademisyenleri Mardin de istemiyoruz...Burası Paris değil Burası İslam Memleketi...Burası Mardin...Bilinçli her Mardinlinin her Müminin sesimize kulak vermesini bekliyoruz İnşAllah...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

Ahlaksızlıkların Ve toplumu ifsat edici yanlış davranışların karşısında durmaz ve bunları engellemezsek sebebi varlığımızın anlamı nedir? her türlü ahlaksızlığa hırsızlığa rezaletlere insanlığa yakışmayan davranışlara karşı mücadele etmek zorundayız.

Bugün BAHATTİN imzanı bekliyor!

BAHATTİN GÜNEYLİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK.: ..MARDİN.. Mimarlık Fakültesinde Ümmetin Çocuklarını Zehirleyen akademisyenler İstemiyor.». BAHATTİN ve imza atan diğer 141 kişiye katıl.