Kilis'teki Öğrencilerin Sesine Kulak Verin...!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz Kiliste Yaşayıp Sınav Öncesi Mağdur Olan Binlerce Öğrenciyiz... Ömrümüzün kalan kısmını şekillendireceğimiz sınavların hazırlık döneminde hergünümüzü 3 , 5 (bazen 10 15!) Bombayla geçirip sınavlarımıza bu halde hazırlandık. Bazen korkumuzundan evimizden çıkamaz olduk bazen evimizde iken ansızın gelen bir füze ile öldük... Asla bizimle birlikte bu sınavlara girecek olan emek vermiş öğrenci arkadaşlarımızın hakkında gözümüz yoktur. Fakat bizlerin psikolojik sosyolojik vs durumları göz önünde bulundurulursa sizlerde bize hak verirsiniz hatta destek bile olursunuz. Biz kpss ye lys ye üni de ders sınavlarında başarı sağlayıp tıpkı sizler gibi hayattan medet umuyoruz ama empati kurduğunuz taktirde bu şartlar altında daha nasil yaabiliriz ki. Bizim kiliste olan öğrenciler olarak Yüce Devletimizden istirhamımız Kpss,Lys ve Kilis 7 Aralık Ünv. Öğrencilerine insiyatif göstermesidir. Kimsenin hakkını gasp etmek gibi bir düşüncemiz yoktur fakat devletimizin bizlere yönelik yapacağı çalışmalar bizleri memnun edecektir . Kilisli Bütün Öğrenciler Adına Bestami GÜN

Bugün Bestami imzanı bekliyor!

Bestami GÜN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yök: Kilis'teki Öğrencilerin Sesine Kulak Verin...!». Bestami ve imza atan diğer 89 kişiye katıl.